Lifid
$1 million grand prize in 42nd annual Pillsbury Bake-Off
ORLANDO, Fla. Amid a confetti shower and a national television audience, Anna Ginsberg, 35, of Austin, Texas, captured the $1 million grand prize last week in the 42nd annual Pillsbury Bake-Off with a dish called „Baked Chicken and Spinach Stuffing.“
In determining the winners, judges consider four criteria: taste, appearance, creativity and consumer appeal. Contestants also have to use at least some ingredients provided by the Bake-Off’s official sponsors.
Ginsberg may have intrigued the judges by using Pillsbury Dunkables, frozen home-style waffle sticks, in creating her stuffing; the syrup was used in the glaze for the chicken.
The Seattle Times Company
Chef Örn Garðars
-
Markaðurinn4 dagar síðan
Matreiðslumaður óskast á veitingahúsið Sauðá á Sauðárkróki
-
Starfsmannavelta3 dagar síðan
Veitingastaðnum Nebraska lokað
-
Keppni5 dagar síðan
Klúbbur matreiðslumeistara kynnir nýtt Kokkalandslið
-
Nemendur & nemakeppni4 dagar síðan
Umsókn um nám í framreiðslu, kjötiðn, matartækni og matreiðslu á vorönn 2025
-
Markaðurinn4 dagar síðan
Hátíðarstemmning hjá Innnes á Stóreldhúsinu – Myndaveisla
-
Keppni1 dagur síðan
Hilma hreppti titilinn Konditor ársins 2024
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun3 dagar síðan
Myndir frá Miyakodori viðburðinum – Sigurður Laufdal: þeir fóru til baka ástfangnir af Íslandi….
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun4 dagar síðan
Dóra Svavars endurkjörinn formaður Slow Food – Dóra: Slow Food samtökin sinna hagsmunagæslu allrar matvælakeðjunnar….