Lifid
Regional Chef 2006 and Catering Masters 2006 were chosen
The Finnish Regional Chef 2006 and Catering Masters 2006 were chosen in Seinäjoki on 4-5 th of August. Both competitions were organized by Finnish Chef Association. The Regional Chef 2006 is Mr. Jussi Kumpulainen from Rovaniemi, Lapland. Kumpulainen works for Lapland Vocational College. This is a victory for Lapland. I hope this encourages young cooks to participate in competitions of this kind, said Kumpulainen.
The competitions aim was to promote finnish regional cuisine and introduce talented cooks around the country.
Catering Masters 2006 was a team competition and Ms. Anu Antila and Ms. Eeva Kokko from Restaurant Näsinneula Tampere were victorious.
— We are both team players and have enjoyed working together for two years now, Antila and Kokko commented.
For more information, contact Finnish Chef Association, Essi Laamanen at [email protected].
Source: nkf-chefs.com
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun4 dagar síðan
Slippurinn í Vestmannaeyjum tekur sitt síðasta tímabil 2025 – Gísli Matt: ástæða lokunarinnar er sú að við trúum því að allt gott taki enda
-
Frétt7 dagar síðan
Nýr miðlægur listi yfir sveina með starfsréttindi
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun3 dagar síðan
La Barceloneta er fyrsti veitingastaðurinn á Íslandi sem hlýtur ICEX viðurkenningu
-
Nýtt bakarí, veitingahús, fisk- og kjötbúð og hótel7 dagar síðan
Flottir ekta ítalskir réttir og pizzur af betri gerðinni – Fagnaðu gamlárskvöldinu með stæl á Piccolo – Myndir
-
Food & fun5 dagar síðan
Tveir íslenskir gestakokkar verða á Food and Fun hátíðinni í Stavanger
-
Uppskriftir2 dagar síðan
Vinsælustu uppskriftirnar árið 2024
-
Nýtt bakarí, veitingahús, fisk- og kjötbúð og hótel6 dagar síðan
Árið 2024 var stórt ár fyrir matgæðinga á KEF
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun16 klukkustundir síðan
Þessi réttir stóðu upp úr hjá Michelin eftirlitsmönnum á árinu 2024