Lifid
Regional Chef 2006 and Catering Masters 2006 were chosen
The Finnish Regional Chef 2006 and Catering Masters 2006 were chosen in Seinäjoki on 4-5 th of August. Both competitions were organized by Finnish Chef Association. The Regional Chef 2006 is Mr. Jussi Kumpulainen from Rovaniemi, Lapland. Kumpulainen works for Lapland Vocational College. This is a victory for Lapland. I hope this encourages young cooks to participate in competitions of this kind, said Kumpulainen.
The competitions aim was to promote finnish regional cuisine and introduce talented cooks around the country.
Catering Masters 2006 was a team competition and Ms. Anu Antila and Ms. Eeva Kokko from Restaurant Näsinneula Tampere were victorious.
— We are both team players and have enjoyed working together for two years now, Antila and Kokko commented.
For more information, contact Finnish Chef Association, Essi Laamanen at essi.laamanen@chefs.fi.
Source: nkf-chefs.com

-
Keppni3 dagar síðan
Íslenska landsliðið í kjötiðnaði sýndi frábæran árangur á Heimsmeistaramótinu í París – Myndir og vídeó
-
Nýtt bakarí, veitingahús, fisk- og kjötbúð og hótel4 klukkustundir síðan
Pizzabakarinn opnar á Siglufirði – Theodór Dreki: „Við hættum ekki fyrr en pizzan var fullkomin“
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun2 dagar síðan
Snædís, Hafliði og Marlís kynntu íslenska matargerð á ríkisheimsókn forsetahjóna
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun3 dagar síðan
Pop-up kvöld: Gísli Matt mætir á Le KocK – aðeins þetta eina kvöld
-
Markaðurinn2 dagar síðan
Kælivagn til leigu
-
Íslandsmót barþjóna2 dagar síðan
Róbert Aron Garðarsson Proppé er Íslandsmeistari Barþjóna 2025 – Myndir og vídeó
-
Markaðurinn3 dagar síðan
Kynning í Garra næsta miðvikudag
-
Keppni2 dagar síðan
Brauðtertukeppni fyrir fagmenn