Lifid
Regional Chef 2006 and Catering Masters 2006 were chosen
The Finnish Regional Chef 2006 and Catering Masters 2006 were chosen in Seinäjoki on 4-5 th of August. Both competitions were organized by Finnish Chef Association. The Regional Chef 2006 is Mr. Jussi Kumpulainen from Rovaniemi, Lapland. Kumpulainen works for Lapland Vocational College. This is a victory for Lapland. I hope this encourages young cooks to participate in competitions of this kind, said Kumpulainen.
The competitions aim was to promote finnish regional cuisine and introduce talented cooks around the country.
Catering Masters 2006 was a team competition and Ms. Anu Antila and Ms. Eeva Kokko from Restaurant Näsinneula Tampere were victorious.
— We are both team players and have enjoyed working together for two years now, Antila and Kokko commented.
For more information, contact Finnish Chef Association, Essi Laamanen at [email protected].
Source: nkf-chefs.com
![](https://veitingageirinn.is/wp-content/uploads/2018/02/veitingageirinn.png)
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun4 dagar síðan
Saga barónanna lifir – Veitingahúsið Hornið heldur upp á 46 ára afmæli
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun4 dagar síðan
Viðskiptavinir okkar eiga skilið að hafa valkost: Segir Sigurður um ákvörðun MooGoo að vera opinn allt árið
-
Keppni18 klukkustundir síðan
Björt framtíð í íslenskri matargerð – Matreiðsla, framreiðsla, kjötiðn og bakaraiðn í brennidepli á Íslandsmótinu um helgina
-
Vín, drykkir og keppni4 dagar síðan
Hvað er Heitast á BWW 2025? Sóley Björk og fremstu vínsérfræðingar heims afhjúpa leyndardóma Spænskra vína
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun3 dagar síðan
Súkkulaðið sem fór á flug á TikTok – Hvað er svona sérstakt við PortaNOIR?
-
Frétt2 dagar síðan
Fuglaflensa veldur eggjaskorti: Veitingastaðir og bakarí í vanda
-
Keppni3 dagar síðan
Þessir keppendur komust áfram í úrslitakeppni Tipsý og Bulleit
-
Markaðurinn3 dagar síðan
Rósasalat – Salatið sem fær diskinn til að blómstra – Uppskriftir með rósasalati