Lifid
Amaya (London), the new Indian cuisine
In Sanskrit, Amaya means the tearing of the ‘maya’, the veil preventing us from acceding to the truth. The restaurant Amaya sets out precisely to unveil a modern, understated and light, yet ‘authentic’ version of all the tastes and cooking techniques of Indian gastronomy.
After China, it’s India’s turn to take part in globalisation, conquering the world. Its cuisine is no exception: Indian gastronomy is carving out a prominent place in the capital of the former British Empire, which has become a capital of gastronomy full stop.
Located in the very chic Knightsbridge district, Amaya, which has just obtained its first star in the Michelin Guide, proposes to allow us to taste the very essence of Indian cuisine. Aficionados of traditional, often indigestible curries, should try somewhere else…
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun4 dagar síðanÍsland tók yfir eldhúsið á VOX þegar Sævar Lárusson og Rúrik mættu til leiks
-
Nýtt bakarí, veitingahús, fisk- og kjötbúð og hótel3 dagar síðanSushi staðurinn Majó flytur starfsemi sína í Hof á Akureyri
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun4 dagar síðanKristján Örn matreiðslumeistari bauð upp á glæsilegt jólahlaðborð á Gran Canaria – Myndir
-
Viðtöl, örfréttir & frumraun2 dagar síðanMeistarakokkar færa sælkeramat í hillur Krónunnar
-
Nýtt bakarí, veitingahús, fisk- og kjötbúð og hótel3 dagar síðanNýtt bakarí í undirbúningi á Öskjureitnum á Húsavík
-
Markaðurinn4 dagar síðanRMK heildverslun: Opnunartími yfir hátíðarnar
-
Frétt4 dagar síðanAðskotahlutur í Bónus grjónagraut – Matvælastofnun varar við neyslu
-
Keppni2 dagar síðanCoffee & Cocktails hreppti 1. sætið í Old Fashioned keppninni





